Servicii

HomeServicii

Curatare filtru de particule

Oferim servicii profesionale de curatare filtre de particule ( DPF / FAP) inclusiv euro 6 , catalizatoare inclusiv SCR.

Tehnologia moderna este prietena noastra si o putem pune in slujba ta daca alegi sa apelezi la serviciile noastre. Folosim aparatura profesionala pentru curatarea filtrelor de particule , metoda de curatare este hidropresiune / vacuumatic cu o rata de curatare de 95-98 % ce asigura o curatare eficienta indiferent de starea filtrul dvs. ( Eficienta curatarii este aceeasi si in cazul filtrelor blocate sau a celor are provin de pe masini care nu mai pornesc)

Datorita functiei de retinere a particulelor, dupa un timp de functionare filtrul de particule trebuie regenerat,proces care se intampla pe autoturism si este automat. Regenerarea filtrului se face prin incalzirea la temperaturi ridicate arderea particulelor stocate in filtru. Daca , din diverse motive regenerarea filtrului nu se produce , cantitatea de particule stocate de filtrul de particule depaseste capacitatea acestuia si autoregenerarea nu mai poate avea loc.

Alte cauze care duc la infundarea filtrului de particule ar putea fi: nefunctionarea corespunzatoare a sistemului turbo , supapa EGR blocata, sistem injectie defect, folosirea unui ulei de motor neconform  senzori de temperatura a gazelor de evacuare si presiune diferentiala defecti sau condusul exclusiv sau preponderent in mediul urban.

Filtrul de particule colmatat/infundat poate duce la o serie de probleme cum ar fi: limitarea sistemului de injectie (limp mode) , defectare sistemului turbo din cauza contrapresiunii, defectini la supapa EGR etc.

Daca vrei sa stii mai mult te invitam sa urmaresti acest material

DIAGNOZA AUTO

Diagnoza auto este activitate de service auto absolut necesara inainte de efectuarea oricarei reparatii datorita echiparii autovehiculelor produse in ultimele doua decenii, cu tot mai multe sisteme asistate electronic, ce functioneaza “in bucla inchisa” – unii parametrii de iesire devenind, din nou, parametrii de intrare – consecinta cea mai importanta fiind aceea ca in momentul in care o componenta cedeaza, nu mai functioneaza nici celelalte, sistemul intrand in “regim de avarie”, semnalizat de regula prin aprinderea unui “martor de avarie” la bordul autovehiculului. Cele mai uzuale astfel de sisteme sunt: injectie motor (benzina si diesel), ABS, ASC, ASR, TCS, DSC, ESP, SRS – airbag, directie servo-asistata, aer conditionat, clima, transmisie automata si 4X4, pilot automat, imobilizator, instrumente de bord, inchidere centralizata, asistent parcare, frana electrica de stationare, etc.

Deoarece filtrul de particule se bazeaza pe mai multi senzori pentru e efetua autoregenerarea , diagnoza este necesara atat in identificarea problemei in sine cat si ulterior curatarii pentru a verifica functionalitatea sistemului de regenerare.

Serviciu de demontare si montare DPF

Asiguram servicii de demontare si montare pentru filtrele de particule si catalizatoare. Echipa noastra, specializata in demontare si montare dpf iti asigura un timp si un cost redus pentru  serviciul de demontare / montare astfel incat daca masina ta ajunge la noi inainte de ora 10:00 ai sanse foarte mari sa o iei in aceiasi zi in jur de 17:00.

De cele mai multe ori o lucrare destul de complicata, fiecare masina are particularitalile ei astfel abordarea corecta este cheia unei lucrari executate corect si intr-un timp rezonabil. Experienta mecanicilor nostri si faptul ca acestia lucreaza strict filtre de particule asigura un servciu de demontare / montare sigur, rapid si profesional.

Timpul de demontare / montare difera de la masina la masina, acesta este calculat in functie de compexitatea lucrarii

Volkswagen Passat, Skoda Octavia

Este necasara demontarea cadrului motor si capatul dinspre cutie al planetarei.

Skoda Roomster

Este necesar demontarea cardanului.

Toyota RAV 4 ( anumite modele)

Este necsara demontarea articulatiei dreapta fata.

Jaguar XF

Demontarea intregului sistem de evacuare

Honda Civic ( anumite modele )

Demontarea suportului de motor.

Aditiv de regenerare

Oferim servicii de realimentare cu lichid de regenerare (Cerina) pentru autoturismele echipate cu acest sitem.

– Incarcare cu aditiv Eolys filtru particule cu punga.

– Incarcare cu aditiv Eolys filtru particule cu rezervor.

 

Avem permanent pe stoc :

Generatia 2 . Aditiv regenerare curatare filtru de particule (DPF) Eolys 176 Peugeot, Citroen, Ford, Mazda, Volvo generatia 2 incepand cu anul de fabricatie 11-2002 pana la 02-2010.

Generatia 3 . Aditiv regenerare curatare filtru de particule (DPF) Eolys Powerflex Peugeot, Citroen, Ford, Mazda, Volvo Generatia 3 incepand cu anul de fabricatie 04-2010 pana in prezent.

Marcile si modelele echipate cu acest sistem

FORD: FIESTA, FOCUS 2, C-MAX, MONDEO, FUSION, GALAXY, KA, KUGA, RANGER, S-MAX, TRANSIT, TURNEO CONNECT, etc

CITROEN: BERLINGO, C-CROSSER, C1, C3, C4, C5, C6, C8, JUMPER, JUMPY, NEMO, XANTIA, XSARA, etc

PEUGEOT: 207, 308, 407,607, 807, 1007, 4007, PARTNER, EXPERT, etc

MAZDA: 2, 3, 5, 6, MPV, BT-50, PREMACY, etc

VOLVO: C30, C70, S40, S60, S80, V50, V70, XC60, XC70

Contacteaza-ne